facebook  twitter

Poziv za učešće na i2space MeetUp-u

09 okt 2020
11995 puta

Asocijacija za demokratski prosperitet – Zid (ADP-Zid) te poziva na i2space MeetUp u petak, 16. oktobra u 17.30 časova u hotel Berane.

i2space MeetUp je namijenjen mladim preduzetnicima i preduzetnicama koji žele da se informišu o mogućnostima koje nudi konkurs “Samozapošljavanje i društveno preduzetništvo za mlade”. Obuka je namijenjena mladima od 18 do 26 godina koji razmišljaju o pokretanju sopstvenog biznisa i razvoju startup-a. Za učešće u obuci biće selektovano 15 kandidata, odnosno 5 timova i biće u potpunosti besplatna.

Tokom MeetUp-a, preko Zoom aplikacije, učesnici će imati mogućnost da čuju iskustva i pobjednika “i2space Challenge days”-a, koji je realizovan u maju mjesecu ove godine. DLM tim će im govoriti o nastanku njihove biznis ideje, izazovima i poteškoćama sa kojima su se susretali u samom procesu takmičenja.

Rok za prijavu je 14. oktobar 2020. godine.

Online prijavni formular možete pronaći na linku: https://bit.ly/3iNVDV8

Događaj se realizuje u okviru projekta “Samozapošljavanje i socijalno preduzetništvo za mlade”, podržanog u okviru prekograničnog programa Crna Gora – Kosovo, finansiranog od strane Evropske unije i Vlade Crne Gore.

Za više informacija o obukama i mogućnostima učešća možete nam se obratiti mejlom na i2spacepg@gmail.com ili putem telefona na 020/207-130.